Fedezd fel az V. kerület magyar design üzleteit!

STYLEWALKER BUDAPEST

Áron Andris és Töpi kutyája a wonderLAB-ben

2018. november 20. - Stylewalker Budapest

019-4.jpg

Mi lehet a metszéspont egy kemény metált játszó zenészben és egy kutyakiegészítőket készítő designer márkában?

Ismét a wonderLABben jártunk, ezúttal viszont nem egyedül. Áron Andris kísért el minket, aki csak igen tág értelmezésben hozható kapcsolatba bármiféle hazai divatot érintő témakörrel. Mi viszont szeretjük a kihívásokat!

Andris olyan rock és metál zenekarok frontembere, mint a Fonogram-díjas, és Nagy-szín-pad tehetségkutatót megnyert Apey & the Pea vagy a Trillion, de ami még fontosabb, kutyája, Töpi, társa mindebben.

002-16.jpg

 Ez alkalommal céltudatosan egy márkához mentünk, a Sixfeethez, ahol az eb számára kerestünk csinos darabokat!

A Sixfeet márka tervezője, és alapítója, Arany Saci, úttörő volt kutyakiegészítőkben, az első darabok megálmodása az ő nevéhez fűződik. Innen pedig egyértelmű, miért is vált táptalajává a későbbi, és ma már erőteljesen érvényesülő „kutyás kultusznak”.

 

És ha wonderLAB, akkor Marillai Ildi és kutyája Szotyi. Megérkezve a boltba, természetesen ők fogadtak minket, és Ildi hatására Töpin hamarosan ott virított egy vitathatatlanul menő Sixfeet Design kapucnis kutyapulcsi, amit később sem igazán akartunk róla levenni.  És hogy egyébként hogyan sikerült a látogatás? Szerintünk már a képek is magukért beszélnek…!

012-2.jpg

Csilla: Szoktál a kutyádra bármit adni, ami egy hámnál több?

Andris: Egyébként nem. De nagyon viccesen néz ki. Ez a ruha kimondottan jól áll neki.

Csilla: Mindig viszed Töpit a koncertjeidre?

Andris: Igen, mindenhova.

Csilla: Vidékre is?

Andris: Igen, vidékre is. A sound check alatt simán ott lehet, tök jól elvan. Amikor meg besokall, akkor elvonul és bemegy az öltözőbe.

Csilla: Akkor ő egy metált szerető kutya? 

Andris: Hát igen, a metált azt alap, hogy imádja - nevet.

008-5.jpg

 

Csilla: Mennyi idős Töpi, és hogy került hozzád?

Andris: 6 éves, és Salgótarjánból hoztuk el anno. ahol azt mondták, ő egy labrador. Valójában ő egy mini labrador, egy van belőle a világon. Csak nekem tenyésztették ki salgótarjáni emberek! - nevet.

 

 Csilla: Na és akkor a pulcsin kívül, melyik pórázt adnád rá a Sixfeet darabok közül?

Andris: Ha röhejes akarok lenni - mármint mivel rólam van szó - akkor rózsaszínt. Én bírom a trash vonalat, és mégis egy hölgyről van szó Töpi személyében…

De nem, inkább maradjunk egy pirosabban, az jobban bejön!

024-2.jpg

Meg ez a kutyakaki zacskó tartó, milyen jó! A nyakadba is rakhatod, ha akarod - nevet.

Csilla: Mi a véleményetek az itthoni kutyás kultuszról?

Andris: Én annyira nem vagyok a beöltöztetés híve, de az én kutyámnak jó nagy bundája van. A kisebb testűeknek, rövid szőrűeknek jó lehet ilyen kutyapulcsi. A kutyás kultuszban attól vagyok ki, hogy nem mehet oda egyik ember a kutyájával a másikhoz, mert leoltják, meg felkapkodják a kutyáikat. Pedig azért Töpitől beparázni… Az fura nekem.

Ildi: Igen, nekem ugyanez van Szotyival, pedig ugye kicsi kutya, és néha mégis rám förmednek.

Csilla: Ildi, amúgy mi a tapasztalat, Sacinak valóban agaras fiatal lányok a fő vásárlói? A márka imidzse ugyanis erre utal.

Ildi: Nem, egyáltalán nem csak agaras lányok - nevet. Egyik kedvenc fő vásárlóm, Senior Fityisz, egy öreg csivava. Neki egy konkrét instagram oldala is van ám!

016-5.jpgAndris, te vásároltál már valaha a wonderLABben?

Andris: Igen egyébként anno vettem itt egy fülbevalót a nővéremnek. De mivel Áron Eszter, az ÁERON márka tervezője, ebből kifolyólag elég nehéz neki ajándékot venni. Néha inkább nem is veszek - nevet.

 

Szöveg • vendégszerzőnk: Szabó Csilla - a Between tervezője 

Képek: Bodnár Dávid

süti beállítások módosítása