Fedezd fel az V. kerület magyar design üzleteit!

STYLEWALKER BUDAPEST

ÚJ ÜZLET - BEMUTATKOZIK A LAMOPPE

2018. május 30. - Stylewalker Budapest

19575211_1247776865345154_6721637818666999695_o.jpg

Mózes Laura jó ideig egy blogot vezetett, ahol az otthon megvalósított lakberendezési, bútor átalakítós ötleteit osztotta meg az olvasókkal, amikor egyszercsak azt vette észre, hogy minden második poszt a párnákról szól. Miután már egészen fiatal kora óta formákban és színekben gondolkodik, úgy döntött, miért kezdhetne el párnákat készíteni. Ebből lett a Lamoppe. A párnákat aztán hátizsákok követték, a már jól bevált geometriai ábrákkal. A siker sem maradt el, hiszen hátizsákjai nemcsal jól néznek ki, funkciójukat tekintve is megállják a helyüket. A fejlesztéssel persze azóta sem állt le, ezt bizonyítja, hogy nemsokára új termékekkel bővül a kínálat. Minket pedig emellett sok más dolog is érdekelt vele kapcsolatban.

Hogy jutottál el a párnáktől a táskákig?


Sok kérést kaptunk vásárlóinktól, hogy szívesen találkoznának a mintáimmal táskákon is. Mindig nagyon inspirálnak a visszajelzések, ezért két éve elkezdtem ezen a vonalon ötletelni. Mivel szinte csak hátizsákot hordok, az irány adott volt.

Úgy tudom, hogy folyamatosan fejleszted a termékeket. Milyen megújulást tervezel velük kapcsolatban?


Még a nyáron lesz egy új, szintén vízhatlan hátizsák modellünk. A fekete textil alkatrészekhez is sikerült beszerezni egy nagyon magas kopásállóságú és kiváló minőségű, UV álló holland szövetet, a következő héttől már ebből készülnek a termékeink. 


 31394369_1532222493567255_1178803011892281344_o.jpg

Milyen gyakran frissül a termékpaletta? 


Folyamatosan bővítem a már meglévő sorozatokat újabb mintákkal, színkombinációkkal. Nincs évszakhoz kötött ütemezése, sem kollekció bemutatás újabban. Mióta megnyitottuk az üzletet, minden új darab rögtön bekerül a készletbe, sokszor még befotózni vagy emlékezni sincs kapacitásom, miket variáltam. Nem egy teljesen egyedi Lamoppe zsák sétál most a világban, aminek nagyon örülök. Vannak visszatérő minták is persze, ez a 25-30 összeállítás mindig megtalálható a boltban vagy rendelhető online. 


A tervezés során miket veszel figyelembe?

Van egy belső szín és ötletfolyam, amit próbálok univerzálisan és hordhatóan megmutatni a táskákon. Általában színekből indulok ki, most éppen a zöld foglakoztat. 


05-2.jpg

Hogy jellemeznéd a Lamoppe világát?

Egységesen sokszínű, szerethető darabok egy emberléptékű műhelyből. 


Mit ad neked ez a márka? És másoknak?

Lassan már öt éve flow-t és elmélyülést a munkában, a mindenkori megújulás, fejlődés lehetőségét, és nem utolsósorban a megélhetést. Másoknak? Remélem csupa jót! 


Fotók: Lamoppe Facebook oldal

süti beállítások módosítása